Visgerechten

Scampi (6 stuks en gepeld)
Scampi met lookboter 22.50
Scampi met looksaus De Valck 24.50
Scampi met zacht currysausje en witloof 24.50
Scampi met kreeftensaus en grijze garnalen 24.50
Gegratineerde vispan
(met Sint-Jacobsvruchten, kabeljauw en garnalen 20.00
Kabeljauwfilet
Op normandische wijze
(garnalen en witte wijnsaus)
19.50
Op Oostendse wijze (garnalen en kreeftensaus) 19.95
Dyonaise (zachte mosterdsaus) 18.50
Indisch (zachte currysaus en appel) 19.00
Gebakken kabeljauwhaasje
Met blanke botersaus 19.50
Met provençaalse saus 19.00
Kabeljauwschotel van 't huis
(gegratineerd, tomaten, witte wijn en room) 21.95

Kabeljauw is de vaste vissoort op de kaart.
Vraag naar onze wekelijks wisselende andere vissuggesties

Vergeet onze suggesties niet !



                      

E-Mail